Erikoistuotteet

Laadukas katto vaatii muutakin kuin täsmällistä saumatyötä. Toteutamme ammattitaitoa vaativia yksityiskohtia kaikenlaisten rakennusten katoille, jotka saat kattotyön yhteydessä kokonaisvaltaisen tuloksen saavuttamiseksi.

Piipunjuuret

Teemme penkkisaumalla piipunjuuria, joissa on kaatokiila, mikä estää veden seisomisen piipun takana, pidentäen katon käyttöikää.

Piipunjuuret3
Piipunjuuret2
Piipunjuuret1Muita erikoistuotteita

Muita erikoistuotteitamme katoille ovat paloluukut, kattoikkunat, sisäsuppilot ja läpiviennit. Meiltä saat myös mittatilaustyönä tehdyt asiakkaan valitsemalla materiaalilla ja tyylillä rakennetut liesikuvut.

Paloluukut1
Paloluukut
Paloluukut2
Paloluukut
Kattoikkuna1
Kattoikkuna
Sisäsuppilo1
Sisäsuppilo
Liesikupu kupari1
Liesikupu kupari: Liesikuvut mittaustyönä asiakkaan valitsemasta materiaalista.
12 läpivientiä Myllysaari1
Kymmenen neliön alueella 12 läpivientiä Myllysaari, LahtiAlipainetuulettimet ja tuuliviirit

Alipainetuulettimella saadaan painovoimaista ilmanvaihtoa parantamaan talon, maakellarin, kodan, varaston tai vaikka leikkimökin tuuletusta. Putken halkaisija on 130mm. Meiltä on saatavana myös muutoskappaleita. Peltisepänliikkeemme tuo alipainetuulettimen päälle erilaisia tuulivirikoristeita asiakkaan mieltymyksen mukaan. Koristeiden korkeudet ovat 250mm tai 400mm.

Alipainetuuletin
Alipainetuulettimet1
Alipainetuulettimet2
Alipainetuulettimet3
Alipainetuulettimet4
Alipainetuulettimet5

Teemme myös lisätöitä, piipunpellityksiä ja läpivientejä Järvenpään pajallamme muun toiminnan lisäksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää sinulle sopivista ratkaisuista.